La tradició i la innovació són els nostres ingredients principals.

La tradició i la innovació són els nostres ingredients principals.

Cal retrocedir fins al 1915 per trobar els orígens d'Obrador Sorribas, quan el jove Pere Sorribas va obrir el primer herbolari amb productes dietètics i saludables a Barcelona. Amb el pas dels anys, aquell petit establiment familiar es va ampliar a diversos locals i a un obrador de producció pròpia.

Avui, els seus valors estan més vius que mai en la nostra forma de cuinar. Es per això que hem rellançat Obrador Sorribas, per recuperar l'esperit pioner del nostre fundador i apostar per la innovació en el món de l'alimentació saludable. Així aconseguim crear receptes flexitarianes que respecten al màxim els nutrients i sabors dels seus ingredients, i que s'adapten a les diferents necessitats de les persones.

Volem seguir ajudant-te a menjar millor.

En Obrador Sorribas cuinem per a tu. En el nostre obrador, xefs i nutricionistes posen tota la seva cura i coneixements per dur a la teva taula plats variats, creatius, nutritius i molt apetitosos. Perquè volem promoure una alimentació més saludable i oferir solucions que t’ajudin a menjar de forma pràctica, sana i deliciosa.

#SaberMenjar
Et convidem a formar part d’aquesta conversa.

Si haguéssim de dir, així ràpidament, què és per a nosaltres saber menjar, diríem que saber menjar és alimentar-se de manera saludable. Però en realitat saber menjar és moltes altres coses. En aquest vídeo t'expliquem el que creiem nosaltres i el que, qui sap, potser més gent cregui en un futur.